SPRITZER MINERAL WATER 600ML

SKU: SPRITZER 600ML Categories: ,
4.75 out of 5 based on 20 customer ratings
(20 customer reviews )
Product details
BRAND : SPRITZER
TYPE : MINERAL WATER
VOLUME : 600ML PER BOTTLE
QUANTITY : 1 CARTON 24 BOTTLES
EXPIRY : MORE THAN 15 MONTHS

Note:

1. The price stated above is not including shipping fee.
2. The price with shipping will be calculated based on the quantity chosen.
3. The price of per carton varies based on quantity (which applies bulk pricing concept).
4. The quantity can be changed in the cart before checkout/proceed to payment completion.
5.Please refer the images to avoid confusion for delivery location.
*ONLY DELIVERY IN KL,SELANGOR AND PUTRAJAYA (CENTRAL REGION)!!!

RM22.80

50 items sold

Customers' review

Rated 4.75 out of 5 stars
20 reviews
5 stars 19 95 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

20 reviews for SPRITZER MINERAL WATER 600ML

  1. Fiqaronly@yahoo.com
    5 out of 5

    Terima kasih sebab sudi hantar air sampai depan rumah,maaf kalau menyusahkan. Servis memang cepat dan terbaik.

  2. Derrens0978@gmail.com
    5 out of 5

    Excellent service. Very recommended for those who want water delivery service to office and home.

  3. AAida0010@gmail.com
    5 out of 5

    Servis terbaik...semoga syarikat ini terus maju dengan jayanya.

  4. Mohdazzam45@gmail.com
    5 out of 5

    Service cepat, driver pun bagus...sangat syorkan untuk sapa yang malas nak keluar beli air...oder sini je

  5. Nasrulshah13@gmail.com
    5 out of 5

    Satu je nak cakap...cepat betul penghantaran air syarikat ni...;)

  6. Suriasaidin87@gmail.com
    5 out of 5

    Sebelum ni takut nk beli barang secara online sebab tak berapa percaya tapi lepas oder dgn Persada Dunya dah berani nak beli secara online sebab service cepat dan driver yang baik dan jujur.

  7. Qaseh1290@gmail.com
    5 out of 5

    Air dah sampai...terima kasih sebab call dulu sebelum datang dan tolong hantar air sampai depan pintu rumah.

  8. Shahrulum24@gmail.com
    5 out of 5

    Aku rasa setakat ni company ni je mampu hantar air dalam masa 24 jam dan boleh bagi servis yang BAGUS. Company lain service hancorr lepas tu driver pulak tak jujur.

  9. Harizencem2345@gmail.com
    5 out of 5

    Persada Dunya punya service memang TERBAIKKKK

  10. Alisatheone23@gmail.com
    5 out of 5

    Terima kasih kat driver yang hantar air saya semalam siap tolong susun kat dalam stor offfice lagi. Tak payah susah2 saya nk mintak tolong org lain tolong angkatkan untuk masuk stor.

  11. Dinawani12@gmail.com
    5 out of 5

    Cepat betul air sampai...lepas ni boleh oder lagi lah.

  12. Mansor09876@gmail.com
    5 out of 5

    Terima kasih kerana memberikan servis penghantaran air yang cepat.

  13. Izran78@gmail.com
    5 out of 5

    Air dh sampai, terima kasih...servis memang bagus, driver yg hantar air tu pon baik dan ramah orgnya... #kipidap

  14. Nhanim003@gmail.com
    5 out of 5

    Thanks sbb hantar air sampai dpn pintu rumah....susah2 je. Nanti sy repeat oder lg.

  15. Irfangunz@yahoo.com
    5 out of 5

    Cepat betul service penghantaran air syarikat ni...lepas ni boleh repeat oder lg lah...

  16. Zulafkar0895@gmail.com
    5 out of 5

    Tak sangka air dapat sampai tepat pada waktunya sbb buat oder agak last minit jugak untuk event college. TQ Persada Dunya nanti ada event saya oder lagi.

  17. Harmizayusof@yahoo.com
    5 out of 5

    SERIOUSLY 24JAM??? Mula2 tak percaya tapi bila dah oder baru tahu rupanya syarikat ni memang betul2 provide penghantaran air dalam 24 jam. Thanks Persada Dunya...lpas ni i repeat oder kayy...

  18. Lisamel89@gmail.com
    5 out of 5

    Excellent service and very recommended for those need water for event cause they can sent it to you ON TIME AND ODER NOW WITHOUT ANY DOUBT!!!

  19. Aswati2345@yahoo.com
    5 out of 5

    Sy suka dgn servis syarikat ni bagus betul...tak sia2 saya oder.

  20. Jomawi56@gmail.com

    Alhamdullilah air dh selamat sampai thanks Persada Dunya sbb provide servis yg bagus.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.

Shopping cart

X