SPRITZER MINERAL WATER 1500ML

SKU: SPRITZER 1500ML Categories: ,
5.00 out of 5 based on 20 customer ratings
(20 customer reviews )
Product details
BRAND : SPRITZER
TYPE : MINERAL WATER
VOLUME : 1500ML PER BOTTLE
QUANTITY : 1 CARTON 12 BOTTLES
EXPIRY : MORE THAN 15 MONTHS

Note:

1. The price stated above is not including shipping fee.
2. The price with shipping will be calculated based on the quantity chosen.
3. The price of per carton varies based on quantity (which applies bulk pricing concept).
4. The quantity can be changed in the cart before checkout/proceed to payment completion.
5.Please refer the images to avoid confusion for delivery location.
*ONLY DELIVERY IN KL,SELANGOR AND PUTRAJAYA (CENTRAL REGION)!!!

RM22.80

930 items sold

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
20 reviews
5 stars 20 100 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

20 reviews for SPRITZER MINERAL WATER 1500ML

  1. Arifsejati33@yahoo.com
    5 out of 5

    Saya memang dh sealau oder air mineral, harap lepas ni ada air manis pulak...saya nk oder.

  2. Loveydovey88@gmail.com
    5 out of 5

    I'm very satisfied with the service. Thumbs up!!!

  3. Yoyol73@gmail.com
    5 out of 5

    Its really worth it to order yr mineral water here.

  4. Fariddew76@gmail.com
    5 out of 5

    Fast delivery and i'm very satisfied with the service.

  5. Bettyina77@gmail.com
    5 out of 5

    Yeayy air dah sampai...TQ

  6. Husnauna67@gmail.com
    5 out of 5

    Saya memang selalu oder air kat sini sebab servis dia bagus gila.

  7. Sarasaiful40@gmail.com
    5 out of 5

    Dah hampir 2 tahun jadi customer Persada Dunya sekali pun tak penah lewat hantar air.

  8. Shamimi09@gmail.com
    5 out of 5

    Sangat berpuas hati dengan servis syarikat ni

  9. Athiaa89@gmail.com
    5 out of 5

    Saya suka lah dengan servis syarikat ni, hari ni oder pagi esoknya dh sampai air saya. Thanks.

  10. Lailatusqis01@gmail.com
    5 out of 5

    Terima kasih kat abg driver yang hantar air hari tu. Air selamat sampai dan dalam good condition.

  11. Thania25@gmail.com
    5 out of 5

    Sebelum ni biasa beli malalui Lazada ni first time beli kat sini. Servis Persada Dunya ni tetap sama bagus walau kat mana pon kita beli.

  12. Lilil009@gmail.com
    5 out of 5

    Nak puji sikit driver yang hantar air hari tu bagus betul, siap tolong hantar air sampai depan pintu rumah. Memang bagus betul servis syarikat ni.

  13. Nurraudhah99@gmail.com
    5 out of 5

    Terima kasih sebab hantar air cepat memang tgh urgent nk guna ni. Nanti boleh oder lagi, servis pun bagus.

  14. Nurasmah22@gmail.com
    5 out of 5

    Memang berbaloi beli kat sini. Air sampai cepat, harga pon berpatutan dgn servis yg diberikan.

  15. Sitiaishah@yahoo.com
    5 out of 5

    Lepas ni boleh repeat oder lagi sebab servis terbaik dan cepat.

  16. Waniarif90@gmail.com
    5 out of 5

    Air dah sampai dengan selamat. Terima Kasih.

  17. Afifahsarah@yahoo.com
    5 out of 5

    Servis bagus sangat berbaloi oder kat sini

  18. Lianarahman22@gmail.com
    5 out of 5

    Ruginya sapa yang tak tahu page ni sbb mudah sgt untuk oder air dah la servis pun bagus

  19. Emmawatson42@gmail.com
    5 out of 5

    Jatuh cinta dengan servis yang diberikan...cepat dan pantasss

  20. Fattymah25@gmail.com
    5 out of 5

    Tak payah susah2 pegi kedai beli air...oder kat sini jer, servis pon cepat.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.

Shopping cart

X